Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Tmi Kati Kemppainen

Jalopuunkuja 1

90800 Oulu

050 3750415

tmi.kati.kemppainen@hotmail.fi

Y-tunnus: 2522039-2

Opetus

Pidin ratsastustunteja Oulussa jo pari vuotta ennen kuin aloitin opinnot Ypäjän Hevosopistolla. Lisäksi Aulangon Ratsastuskoululla suorittamallani työssäoppimisjaksolla sain paljon kokemusta eritasoisista ja eri ikäisten ryhmistä. Säännöllisesti olen opettanut valmistumisestani 2012 saakka. Niinpä minulla on jo verrattain paljon kokemusta opettamisesta. Tykkään opettamisesta ja pyrin olemaan ystävällinen, mutta napakka opettaja, joka huomioi ratsastajat tasapuolisesti. Tavoitteeni on kehittyminen, joka tapahtuu positiivisessa hengessä. Haluan, että ratsastajat saavat onnistumisen elämyksiä ja oivalluksia. Pidän tunteja alkeistasolta he A-tasolle yksityistunneista ratsastuskouluryhmiin aikuisille ja lapsille koulu-, este- ja kenttäratsastuksessa.

Tallityöt 

Tarjoan tallityöpalveluita niin ratsastuskouluille kuin yksityistalleillekkin. Minulla on kokemusta molemmista usean vuoden ajalta. Olen asiakaspalveluhenkinen ja tottunut erilaisiin hevosiin. Olen myös innokas oppimaan uutta.

Ratsutus

Pienen kokoni ansiosta voin ratsuttaa myös poneja. Tarjoan ratsutuspalveluita kaiken ikäisille hevosille ja poneille. Tavoitteenani on, että ratsutus tehdään hevosen ehtoja kuunnellen. 

 

Tarjoan palveluita pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla.

Kesäisin pidän maastoestetunteja kysynnän mukaan. Kysy rohkeasti lisää!

Tarvitsetpa apua satunnaisesti tai vakituisen työntekijän, niin otathan yhteyttä. Kerron mielelläni lisää.