Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Tmi Kati Kemppainen

Jalopuunkuja 1

90800 Oulu

050 3750415

tmi.kati.kemppainen@hotmail.fi

Y-tunnus: 2522039-2

Piitu kesällä 2015Piitu kesällä 2015

Olen syntynyt Oulussa. Ensimmäisen kosketuksen hevosiin sain 5-vuotiaana Hyrynsalmella sijaitsevalla Epun Ratsutallilla, kun pääsin Iitu-ponilla satumetsään talutusratsastukseen. 8-vuotiaana aloitin alkeiskurssin Oulussa Saaran Tallilla. Ja sillä tiellä taidan olla edelleen.Saaran Tallilla pääsin hoitamaan hevosia ja tekemään tallitöitä. Samalla tallin omistaja, Saara Moilanen, opetti minulle vanhaa hevosmiestaitoa ja kunnioitusta hevosia kohtaan. Täysi-ikäisenä aloin opettaa Saaran Tallin poniryhmiä ja aikuisten pienryhmätunteja. Niinpä tiesin jo lukiossa, mikä haluaisin olla isona. Saaran tallilta olen saanut hyvät lähtökohdat nykyiseen ammattiini ja paljon arvokasta kokemusta ja tietotaitoa, mistä olen erittäin kiitollinen.

Ensimmäisen oman hevosen sain ylioppilaslahjaksi vähän etukäteen. Valitettavasti yhteinen taival Essin (Marco's Melody) kanssa jäi aivan liian lyhyeksi sen loukkaantumisien vuoksi.

Nykyisin minulla on kaksi hevosta. Caran (Kvatra) ostin tammikuussa 2012 ja Piitun (Patna) huhtikuussa 2015.

Kirjoitin ylioppilaaksi vuonna 2009 ja ratsastuksenohjaajan opinnot Ypäjän Hevosopistossa alkoivat syksyllä 2010. Työssäoppimisjakson suoritin Aulangon Ratsastuskoululla ja valmistuin vuonna 2012 ratsastuksenohjaajaksi. Olen työskennellyt Punkin Tallilla Loimaalla ja Suupohjan Ratsutallilla Myrkyssä ja Ylirannan ratsutilalla Iissä.

Marco's MelodyMarco's MelodyNykyisin pidän ratsastustunteja Helsingissä Ratsastuskeskus Viikki Oyssä.